Woningaanpassing home > Ik wil hulp

Ik wil hulp of advies.

advies voor zorgkamers en aangepaste woningen

Stel gerust een vraag over uw persoonlijke situatie in het kosteloze spreekuur. Als u dat wilt kunt u ook verder begeleid worden. Bijvoorbeeld met het "Supportabonnement" voor één vast bedrag. Maar ook bij het "keukentafelgesprek" of uw bouwplannen.

Ontdek wie Ir Grootveld eigenlijk is. En wat anderen zeggen. Verder kunt u hier alle informatieve uitgaven over woningaanpassingen bestellen. Bezoek mij op Facebook, Twitter of LinkedIn. Bekijk ook de veelgestelde vragen.


(Lees meer...)

online spreekuur

U heeft na het doornemen van de site nog vragen over uw persoonlijke situatie? Doe dan gerust een beroep op mijn deskundigheid in het online spreekuur. Vraag om mijn onafhankelijke oordeel. Over uw woonsituatie, (ver)bouwplan of eisenprogramma. Dat is vrijblijvend en verplicht u nergens toe. Het kosteloze spreekuur is niet bedoeld voor zeer ingewikkelde vragen.


(Lees meer...)

online spreekuur
pa met joost

Als u dat wilt, kan ik u ook verder begeleiden. Bijvoorbeeld met het "Wmo-abonnement". Complete online ondersteuning voor één vast bedrag. Maar ook bij het "keukentafelgesprek" met Wmo of het ontwerpen van uw bouwplannen. Ik begeleid u van begin tot eind, of alleen bij de onderdelen die u wilt. Dat geeft rust en is uw investering zeker waard.


(Lees meer...)

pa met joost
site info

U vindt hier de Informatiewinkel. Bestelt u hier de verschillende, informatieve uitgaven die ik heb samengesteld op het gebied van Wmo en woningaanpassingen. Zoals eisenpakketten bij verschillende aandoeningen, de voors en tegens van verhuizen of een map met alle site info overzichtelijk bij elkaar.


(Lees meer...)

site info
faq

Op veel vragen geeft de inhoud van de site wel een antwoord. Erg specifieke vragen beantwoord ik per e-mail in het kosteloze online spreekuur. Veel mensen blijken nogal eens tegen dezelfde problemen aan te lopen. De antwoorden daarop heb ik dan ook in de FAQ, de veel gestelde vragen, opgenomen. Zodat anderen daarmee hun voordeel kunnen doen.


(Lees meer...)

faq
portret grootveld

Behalve gespecialiseerd wmo-architekt ben ik ook vader van twee zoons met lichamelijke beperkingen. Ontdek de lotgenoot achter deze website en lees wat ik verder zoal doe. En natuurlijk met welke drive ik destijds aan deze website ben begonnen.


(Lees meer...)

portret grootveld

De beste referenties zijn natuurlijk de referenties van mensen, voor wie ik eerder iets heb kunnen betekenen. Ook de verschillende media, zowel bladen van cliƫntenorganisaties als de landelijke en regionale pers, besteden regelmatig aandacht aan mijn advieswerk en de website.


(Lees meer...)


adres grootveld architekt en adviseur
Site design and copyright by Ir Grootveld / Blinksoft.